Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
siryoshi - 12-09-2008 18:25:31
Computers & Telefonie

Servicepack 3?

Service pack 3 is een verzameling van updates voor windows xp
u heeft service pack 3 nog niet verplicht nodig.

wel is het verstandig om service pack 3 te installeren, omdat over een jaar, service pack 3 verplicht zal zijn, en service pack 2 niet langer ondersteund zal worden.

wat ik mij wel even afvraag is of u een amd of een intel processor heeft, u herkent dit het makkelijkst aan een stickertje op de voorkant.

wanneer u een intel processor heeft, dus pentium maakt het verders niet uit. anders zou u een probleem kunnen ondervinden na de installatie van windows xp service pack 3.

ik adviseer om service pack 3 gewoon te installeren, omdat deze update toch wel verplicht wordt. en naast dat, uw pc 10% sneller maakt, in sommige gevallen. zo wordt uw ram gebruik, (werkgeheugen) gebruik verlaagd. waardoor u meer snelheid zult merken.