Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holstein
holstein - 17-09-2008 19:27:29
Computers & Telefonie

Limewire

ik weet precies wat je bedoeld met limewire, want ik heb lange tijd ook gedacht dat het aan limewire lag, totdat ik hoorde dat sommige anderen wel gewoon verbinding konden maken, maar ook heel veel niet, zoek maar eens op forums op internet.
limewire er meerdere keren opgezet, maar niks hielp, todat ik hoorde dat misschien alles en dan ook alles er eens af moest en dat was de oplossing.
die andere programma's die je op hebt gehad en het niet deden werken vast ook met het p2p netwerk, net als limewire.
via de sofware limewire er af halen, dan ook je map van de (c) schijf afhalen en weggooien en dan in de zoekfunctie van windows alles van limewire verwijderen, incl. tijdelijke bestanden en cookies.
als alles er nu echt af is de comp.opnieuw opstarten en limewire er opnieuw opzetten en dan moet het werken, hier tenminste wel en nooit weer gedonder gehad, dus gewoon proberen.
de verbinding is binnen 30 seconden volledig en goed, nog steeds!


succes.....