Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-09-2008 13:56:25
Geldzaken & Recht

Briefgeheim

ik ben zelf ook postbode en ik kan u vertellen dat tnt wel erg vaak de schuld krijg van verkeerd bezorgde en of geopende brieven/pakketjes etc:


er wordt tegenwoordig ook door andere bedrijven (sandd,selektmail oa) rondgebracht.


natuurlijk gaat er weleens iets fout..daar zijn we tenslotte mensen voor.


het is mij ook weleens overkomen dat er een brief in de verkeerde bus terecht kwam.


ik bel dan netjes aan en als de mensen niet thuis zijn stop ik een formuliertje in de bus voor wie de post bestemd is,men kan dan de post daar eventueel afgeven of terug laten halen door tnt.ook bij de juiste ontvanger gaat een briefje door de brievenbus met de melding dat de post per ongeluk in een andere brievenbus terecht is gekomen.


dicht gesealde post hoeft niet altijd te betekenen dat het bij anderen terecht is gekomen.het kan ook bij de postverwerking beschadigd zijn,die post mogen wij niet bij de mensen in de bus gooien,maar moet mee terug naar het depot,daar wordt het geseald en alsnog bezorgd.


ook de post mensen die per ongeluk een brief hebben opengemaakt die niet voor hun bestemd was en die retourneren naar tnt wordt geseald.


klagen helpt echt wel! mensen die de betreffende wijk lopen moeten tekenen voor de fout die ze gemaakt hebben (dit kan uiteraard alleen als er een klacht is ingediend)na meerdere fouten te hebben gemaakt volgen drastische maatregelen die voor de postbezorger niet erg fijn zijn. wij proberen echt ons best te doen..maar ook tnters zijn mensen en mensen maken nu eenmaal fouten..ook u.