Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dll
dll - 22-09-2008 15:34:19
Computers & Telefonie

Het duurt een eeuwigheid voordat mijn computer is opgestart

probeert u eensuw systeem op te schonen met revo uninstaller.


met revo uninstaller zet u een hogedrukspuit op uw systeem. verwijder software en zijn vermelding in het register of mik op tijdelijke bestanden en vertragende opstartmodules.


de heldere interface kunt u op verschillende manieren indelen, zodat u snel de programma's vindt die u wilt verwijderen. tijdens die procedure vraagt revo uninstaller of u ook het register wilt raadplegen. vaak blijven daar softwarerestanten achter. met dit programma kunt u het vuil meteen wegspoelen.


in aparte tabbladen hebt u rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies van het windows configuratiescherm. hier kunt u ook zien welke software zichzelf opent bij het opstarten van windows. pas deze lijst aan en neem vervolgens een kijkje bij de tijdelijke bestanden die uw computer bevolken. revo uninstaller staat u in de track cleaner-modus toe om deze overbodige vuilnisbak vol tijdelijke office- en internetbestanden direct te legen.


de nieuwste versie van revo uninstaller is in het nederlands beschikbaar en is dankzij zijn betere indeling makkelijker te raadplegen.


http://www.revouninstaller.com/