Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-09-2008 14:32:21
Geldzaken & Recht

Briefgeheim

ank, of het postkantoor nu met een positief of negatief anwoord komt doet even niet terzake, het gaat erom dat je de dader wilt ontmaskeren, althans ervoor wilt zorgen dat hij/zij moet denken dat je weet dat hij/zij het is en dat kan je dus gewoon doen dmv bluffen met een fop brief/pakketje. je hoeft het natuurlijk niet op de spits te drijven en misschien alleen maar een getypt briefje erin te doen waarop de tekst staat.......... deze envelop is niet voor u, waarom maakt u hem dan open?? dit is al vaker gebeurd, u heeft zich nu zelf in de vingers gesneden en bent dus door de mand gevallen. en om erger te voorkomen hoop ik dat u nu stopt met deze onbeschofte akties. ik hou u in de gaten!! 


weet je ank, als je n.l. in de brief zet dat hij/zij een rechtzaak kan verwachten kan het zijn dat hij/zij zich bedreigt voelt en er werk van maakt, want zulk soort mensen kunnen liegen dat het gedrukt staat en draaien hun hand er niet voor om om iedereen te manipuleren en te zorgen dat jij aan de paal blijft hangen, dit soort personen zijn eigenlijk levensgevaarlijk,  kijk dus uit (heb dat nog even overlegd met een jurist hier op kantoor) het beste is het zo oppervlakkig mogelijk te houden en te zorgen dat hij/zij het er erg benauwd van krijgt en zodra het te heet onder zijn/haar voeten wordt houdt het vanzelf op.


en de brief moet je via tpg post versturen, op de envelop dan in hoofdletters zetten persoonlijk/vertrouwelijk, ditzelfde ook als je een pakketje wilt versturen.


gr oplossing