Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-09-2008 13:52:05
Geldzaken & Recht

Briefgeheim

okay ank, de postzegel was dus wel afgestempeld maar er zat geen code op, nu wil het ook wel eens dat er op een envelop (meestal a4 model) een plakkertje met barcode opplakken, dit kan je er ook zo afhalen maar daar staat geen postcode en huisnummer op, alleen een barcode van rode strepen. maar als er dus rechtsonder geen pk en huisnr. staat dan moet een postbode naar het adres dat op de envelop staat kijken en dat is toch niet zo moeilijk mits het een analfabeet is, m.a.w. de fout ligt in eerste instantie bij de postbode van tnt, als hij kan lezen, maar het ergste is nog dat die buur jouw post heeft opengemaakt en heeft gelezen. toch zou ik proberen die postbode te spreken te krijgen, hoe dan ook wel of geen vervangers of vaste medewerkers, er moet een schema zijn bij de chef waar en wanneer door wie welke route moet lopen maar zorg dat je het wel via zijn chef doet want hij heeft zijn werkschema!!


verder kun je  niet anders doen dan nog even afwachten wat tnt te melden heeft na het invullen van je enquete. gr oplossing