Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

du
dubbelzout - 01-10-2008 13:37:23
Computers & Telefonie

Undeliverable mail

dit probleem zal de komende drieduizend jaar niet meer opgelost worden. om de eenvoudige reden dat internet providers wel mekkeren over gebruik van bandbreedte, maar niet bereid zijn om de koppen bij elkaar te steken en de handen samen te slaan.


als ze eens gingen samenwerken was spam binnen een week uit de wereld. maar daar willen ze dan wel geld voor zien van de gebruiker. dat het alleen maar "traffic" genereert zal ze hun reet roesten. eerst als gebruiker voor elk e-mail adres 2 euro per maand betalen, dan beloven zij dat zij ongeveer 80% voor je filteren.


dus iedereen begrijpt nu waarom ze niet willen samenwerken. dat kost ze namelijk geld dat binnenstroomt, en zoveel binnenstroomt dat de onnodige traffic er dik en dik van betaald kan worden.


het zijn verdikkeme net zakenmensen. graaien en voor de rest kun je als klant gewoon barsten.