Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-12-2004 10:00:09
Voeding & Gezondheid

Broodbakmachine

wat u ook voor merk kies,het valt echt niet mee voor aspirant bakkers die niet weten hoe een deeg eruit moet zien.laten we daar eens mee beginnen.glad,soepel dat zijn de trefwoorden.heeft u ook een digitale keukenweegschaal?een must.ik heb de kassa test gezien en heb daarna de slechtste uit de test gekocht.de princess.een jaar geleden zag ik hem staan,en wat mij opviel is de robuste uitvoering, en hij heeft twee kneedhaken.gebakken met gewone losse ingrediënten,bloem uit de supermarkt enz.na vele malen toch een resultaat om te huilen.dat ligt niet aan de machiene doch aan de kwaliteit van de bloem.harde tarwe dat is het beste dat gebruikt de bakker ook (amerikaans ster patentbloem )het produkt zag er grauw uit.en niet te happen.hij heeft ook een hele tijd in de kast gestaan.tot dat ik bij appie 3 kilo verpakking broodmix zag staan.ik draai nu iedere dag een brood (van 600 gram ).ik ben alleen.ik gebruik melk i.p.v.water en voeg er een eetlepel vloeibare margarine aan toe het goedkoopste merk.programma 4.schroom niet om tijdens het kneden de deksel eraf te halen,om een blik te werpen.en voeg de vetstof er twee minuten na het kneden aan toe voor de pieptonen.zet de deksel er goed terug op (let op de iutsparingen.)een veel gehoorde klacht is dat de haken in het brood blijven zitten.dat hoort er bij.na het bakken 5 minuten laten staan en flink schudden.dan plopt hij er vanzelf uit.let op!! wat mij een keer bijna overkwam.... ik wilde een stuk weggooien maar er zat nog een kneedhaak in.en het gebruik van een kartelmes is een aanrader.gj.schouten@quicknet.nl succses!!