Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
justlisette - 01-10-2008 19:56:57
Huishouden & Energie

Poes plast sinds paar maanden binnen

hoihoi,


 


misschien ben je inmiddels moeder van een kleine koter, in dat geval gefeliciteerd!!


even over je vraag; wij hadden (helaas is onze lieverd doodgereden niet lang geleden) een poes die dat ineens ging doen. ik had het eerder meegemaakt met een andere kat maar dat was een verwaarloosde blaasontsteking. dus na dat uitgesloten te hebben was het dus iets anders. wij kwamen er achter dat ze veel 'last' had van andere katten en dus in haar gebied kwamen. weet niet of dat bij jullie zo is. anders kun je feliway proberen daar worden katten vaak rustiger en relaxter van, is te koop bij de dierenwinkel.


nog twee dingen die je niet moet doen: schoonmaken met chloor, daar zijn katten dol op en inderdaad niet met haar snuit erdoor ze begrijpen echt niet waarom je dat doet. hoop dat het beter gaat of jullie een oplossing kunnen vinden. succes!