Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-10-2008 22:49:58
Geldzaken & Recht

Automatische incasso

hi ton, daar had ik al een mededeling over gedaan in desbetreffende topic, maar dat is je denk ik dan ontgaan.


de kantonzaak heb ik met vlag en wimpel gewonnen. vitalis heeft daarna alle bewoners een brief gestuurd dat ook degene die niet meededen het geld zouden terugkrijgen.


ik heb nu voor elkaar dat het zendoproepsysteem is doorgestreept, dus dat scheelt € 132,- op jaarbasis. de doorberekening van een vervangend huismeester van meer dan €200,- hebben ze niet meer doorberekend en de verdeelseutel van de huismeesterkosten van de kantonzaak van €135,- krijgen we nu terug. reken dat maal 119 en dat ieder jaar weer, dan denk ik dat ik een grote zaak goed heb afgerond. heeft me wel anderhalf jaar bezig gehouden, dus ben blij dat het achter de rug is. maar antwoorden krijgen we de laatste tijd weer niet op onze brieven. dus ze hebben er niks van geleerd.


groetjes, elena