Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
haantje007 - 08-10-2008 14:31:29
Auto & Vervoer

Fietsverzekering

beste meneer westmaas,  ik ben ook bang dat u helaas geen recht heeft op uitbetaling omdat u niet voldoet aan de voorwaarden van 2 originele sleutels.


ik heb trouwens een hele goede ervaring met een uitbetaling na het stelen van mijn fiets. nadat ik aangifte had gedaan en de 2 originele sleutels had opgestuurd kon ik redelijk snel mijn nieuwe fiets ophalen. een paar maandenl later vond ik mijn eigen gestolen fiets terug en na wat speurwerk heb ik de politie erbij gehaald en is er een jongen aangehouden. hiervan heb ik melding gemaakt bij de verzekeringsmaatschappij. de fiets was helaas niet heel veel meer waard, omdat het slot eraf was gezaagd en er waren nog diverse beschadigingen. omdat ik een nieuwe verzekering heb moeten afsluiten voor de nieuwe fiets was ik toch gedupeerd. ik heb gevraagd om premierestitutie cq vergoeding. als dank voor mijn speurwerk toch nog 50 euro gekregen.  dus dat een verzekeringsmaatschappij niet wil betalen is niet mijn ervaring.