Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 24-10-2008 12:19:28
Vakantie & Reizen

Misleiding door ryanair; wat nu?

Ik vind 100 euro voor twee personen en ongeveer 15 euro voor twee personen met de trein nog steeds een koopje, er is hier geen sprake van misleiding want direct bij het boeken staat er al dat ze op girone vliegen. ze doen daar totaal niet geheimzinnig over. ach ja die koffertoeslag had voorkomen kunnen worden door onze overheid maar die wil graag een graantje meepikken van het vliegverkeer. alle low cost airlines doen dit tegenwoordig. ik betaalde bij clickair ook 20 euro voor een koffer mee te nemen, ik vloog wel op barcelona maar was voor drie personen 450 euro kwijt vorige week. u heeft dus nog steeds een mooie deal. ongedaanmaken gaat u niet lukken want er is echt geen sprake van misleiding. beter lezen was de optie geweest. en je kan wel degelijk anders betalen, ze beiden echt twee opties aan.
ga gewoon lekker genieten van de prachtige stad en de lekkere zon daar. eet wat tapas neem een wijntje en de stress om ryanair verdwijnt als sneeuw voor de zon. veel plezier.

mastag