Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-10-2008 20:08:15
Huishouden & Energie

Antie blaf hondenhalsband

nou ik heb 2 herders.


waarvan er 1 verlatingangst heeft gehad waardoor die ook deed blaffen.maar nee ik vond het niet nodig om een niet hondsvriendelijke produkt te gebruiken.maar gewoon intensief met de hond bezig te zijn.


ik zie gewoon te veel dat mensen een blafband aanschaffen omdat ze het niet kunnen oplossen,omdat ze er geen tijd in wilt steken,want ja dat is toch zo makkelijk zo band


 


blaft je hond ga met de hond aan de slag lukt het niet neem een gedragsdeskundige in de arm en dan ook die gediplomeerd en dus ook erkend is door de overheid.


en niet iemand die zegt dat die een gedrags deskundige.want iedereen kan zich  wel een gedragsdeskundige noemen.


 


want wat heel veel mensen niet weten gebruik je de band verkeerd in het ergste geval heb je een angst bijter,en met de aankomende wet van mevr verburg wens ik je veel succes