Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-10-2008 01:07:22
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

als eigenaar van een beddenspeciaalzaak wil ik ook graag even reageren.


 


punt 1: rdr decorators is geen dealer van auping. erg makkelijk om dan zo over een doorgaans zeer goed product te praten. verder zal ik hier geen woorden aan vuil maken.


punt 2: bij een product/merk als auping, worden jaarlijks duizenden matrassen verkocht. het is nagenoeg onmogelijk om elk product perfect te maken, dus er zullen altijd probleempjes zijn. nadeel van sites als deze, is dat men hier eigenlijk alleen maar op komt als men een klacht heeft. zo lijkt het al snel alsof het nooit goed kan gaan. dit is uiteraard niet zo! uit eigen ervaring weet ik dat er verhoudingsgewijs op auping maar zeer weinig klachten zijn. de meeste klachten komen voort uit verkeerd advies, of dat men zelf niet genoeg informatie heeft gegeven bij de verkoop. daarnaast is auping als bedrijf echt niet de slechtste, en wilt over het algemeen graag meewerken aan service.


punt 3: zoals wm45mans ook al aangeeft: alleen gewicht is niet voldoende om een matras te bepalen. in de winkel kan een ervaren en juist getrainde verkoper beter inschatten, of door middel van vragen, een beter advies geven wat voor matras nodig is. en dat zijn heel wat meer factoren dan alleen het lichaamsgewicht.


 


ten slotte hoop ik voor topicstarter en andere mensen die klachten ondervinden dat ze er tesamen met de dealers en auping uit kunnen komen en weer kunnen genieten van een goede nachtrust, daar gaat het immers om!