Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 03-11-2008 18:11:51
Computers & Telefonie

Dell? who the he... is dell?

Hierboven staat de juiste oplossing al aangegeven: drivers downloaden van het internet, liefst van de site van dell (inderdaad, m.b.v. de servicetag kun je heel snel en gemakkelijk de juiste drivers vinden).

misschien nog goed om een paar tips te geven voor het herinstalleren van windows?

wat betreft het format c: commando: heb je dat misschien gegeven vanuit windows zelf? want dat gaat niet werken, omdat je dan windows vraagt zichzelf al draaiende te vernietigen. en dat lukt natuurlijk niet.
je daaropvolgende actie was eigenlijk een beetje verspilde tijd (alles handmatig verwijderen). je had gewoon kunnen opstarten vanaf een windows installatie-cd, tijdens de installatieprocedure kun je oude partities verwijderen en opnieuw formatteren en tenslotte windows installeren.
het is wel handig om eerst even uit te zoeken welke drivers je  nodig hebt en die al eerst even te downloaden en op een usb-stick of cd te zetten... ;-)

hoop dat het je lukt je laptop weer helemaal tiptop te krijgen.