Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-11-2008 18:43:38
Voeding & Gezondheid

Scheidegger

voor iedereen die nog geld tegoed heeft van scheidegger hier de mail die ik vandaag kreeg:
scheidegger opleidingen is failliet verklaart !
 afgelopen vrijdag is scheidegger opleidingen faiiliet verklaard. daardoor is grote onrust ontstaan onder de scheidegger cursisten. met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren op basis van de door ons verkregen informatie.

wij doen er alles aan om uw belangen onder de aandacht te krijgen én te houden bij de curator. daarin is educheque nederland echter wel beperkt omdat wij geen onderdeel zijn van scheidegger opleidingen maar 'slechts' een buitenstaander. daarom is het voor de curator en de directie van scheidegger geen prioriteit om ons te informeren over de ontwikkelingen zodat ook wij afhankelijk zijn van de flarden informatie die wij krijgen. wij pretenderen dan ook niet dat deze informatie volledig of juist is. wij verzoeken u daarmee rekening te houden! wij adviseren u rechtstreeks contact op te nemen voor actuele informatie. u kunt scheidegger opleidingen bellen op 0800-0200871 of 077-8505555  of contact opnemen met uw scheidegger docent of studieadviseur indien u daar een telefoonnummer van heeft.
omdat wij niet alle emailadressen hebben, verzoeken wij u deze nieuwsbrief door te mailen aan uw mede-cursisten.
met vriendelijke groet,
directie
educheque nederland bv
m. matijssen