Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-11-2008 09:12:13
Voeding & Gezondheid

Salon laser

hoi allemaal,


ik heb ook flink zitten googelen om antwoord te krijgen op dezelfde vraag. wat me opviel was dat het door veel mensen wordt afgeraden, maar dat zijn dan wel mensen die aannemen dat het niet zal werken en er verder geen ervaring mee hebben.
op een engelse site vond ik een hele uitgebreide en grappige review van dag tot dag. je engels moet wel redelijk zijn om het goed te kunnen volgen. in deze review kwam naar voren dat het vooral heel veel tijd kost voor grote oppervlakten, maar dat de gebruiker wel resultaat boekje bij 'individuele' haartjes, bijv. op de kin. dit is de link: http://www.olivetalks.com/2008/01/16/rio-laser-hair-remover-does-it-work-day-1/


uiteindelijk heb ik besloten om het gekke ding zelf aan te schaffen en dan overal te posten wat mijn ervaringen zijn, zodat er eindelijk eens een echt antwoord op de vraag komt: werkt het? mocht het een vreselijke miskoop zijn dan is het een hele dure les, mocht het werken dan ga ik er een hoop mensen blij mee maken, want vrienden en familie hoeven dan natuurlijk niet zelf ook nog eens zo'n investering te doen :-) ik hou jullie op de hoogte van mijn bevindingen.