Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mariegh
mariegh - 19-11-2008 10:54:00
Voeding & Gezondheid

Waarom gaan erwten en bonen in een pot schuimen als je ze afspoelt?

sodium is de internationale benaming van het element dat wij in nl natrium noemen. zo is bijvoorbeeld natriumchloride (nacl) de chemische benaming van keukenzout en soda (na2co3) heet officieel natriumcarbonaat (is die scheikunde toch nog ergens goed voor geweest).
brynnar, ik krijg er trek van; toch maar een voorraadje gaan maken als ik weer ben opgeknapt. het gaat tenslotte weer kouder worden.
marie