Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 23-11-2008 12:24:02
Computers & Telefonie

Downloaden van picasa 3

Hallo luna42,

als je (nog) helemaal geen backup hebt van je foto's, dan zou ik dat toch maar eerst eens doen. het is niet verstandig om al je foto's op slechts één plek te bewaren. ook een harde schijf kan een keer kapot gaan en dan ben je dus alles kwijt als je géén backup hebt.

wat de installatie van die nieuwe versie betreft, meestal kun je een nieuwere versie gewoon over de oude versie heen installeren. het installatieprogramma zal wel herkennen dat er nog een oudere versie aanwezig is en zal dan, indien nodig, die oude versie dan automatisch verwijderen. bovendien zullen dan de instellingen van het oude programma waarschijnlijk gewoon overgenomen worden door de nieuwe versie.

maar zoals gezegd, éérst een backup maken van je foto's (op b.v. een externe harde schijf)

m.vr.gr. freya