Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
richard3838 - 24-11-2008 15:37:00
Computers & Telefonie

Windows vista

ccleaner is een heel goed programma om je pc op te schonen en gebruik ook cleanup, deze scant veel grondiger en haalt dus ook meer mb vrij. ik gebruik ze zelf allebei.


ook het vista schijfopruiming kan grondiger.


ga naar ´uitvoeren´ en geef het commando ´cleanmgr /sageset:n´ in het zoekvak, vervang de letter n in ´0´ (nul) en klik op ´ok´. vink nu alle vakjes aan en klik op ´ok´.


ga weer naar ´uitvoeren´ en geef nu het commando ´cleanmgr/ sagerun:0´ (let wel op de spatie) en vista schijfopruiming zal nu veel grondiger en beter zijn werk doen.


schijfopruiming is vanaf nu telkens op te starten met sagerun.


de schaduwbestanden kunnen echter helemaal geen kwaad, deze zijn weer te gebruiken tijdens een backup als er een probleem op je pc wordt aangetroffen en aan de hand van de schaduwbestanden kan je pc worden hersteld in de staat dat het verkeerde en nog goed werkte, met andere woorden ben je dus geen bestanden, programma´s kwijt.