Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-11-2008 22:58:22
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

hi stacey,


bedankt voor je antwoord; mijn donkerbruine gevoel voor deze organisatie is dus vandaag bewaarheid geworden.


toen ik vorige week n.a.v. het politiebezoek aan de buren en de bedekte bedreiging daarop naar de politie ging, zei deze dat ik dit aan de huisarts moest melden. dat had ik al gedaan, maar een ha kan dus ook niets doen. en ik weiger dus als loopmien voor het amk te spelen. ik ben als kind ook geestelijk mishandeld, dus je kunt je wellicht wel voorstellen hoe moeilijk dit voor mij al was om toch - na hevig aandringen van de ha - dit te doen. kut-organisatie en het vreemde is blijkbaar dat maar heel weinig mensen dit weten.


een van de buren die ooit het amk heeft ingeschakeld (ook anoniem; ook mijn ha verzekerde mij dat dit kon. alleen staan ze dan minder sterk (het amk dus), maar dat is hun probleem. ook die buurman had anoniem gebeld maar door toedoen van het amk is alles van hem in de openbaarheid gebracht en heeft hij met de personen die hij had gemeld de grootste moeilijkheden gehad toen ze er dus via via achterkwamen dat hij de melding had gedaan.


ik vond het vorige week al vreemd dat de politie hier niets over het amk zei, maar over de huisarts begon. ik denk dat de politie meer weet van het amk dan wat wij weten. ik kan nu pas de politie bellen als ik een geluid hoor beneden dat echt helemaal niet normaal is. en, stacey, dan weten wij wel wat ze bedoelen. deze man gaf ook toe dat de politie weinig tot niets uit kan richten; er moeten eerst slachtofffers vallen. en ik met mijn 56 jaar maar denken dat het nu anders is voor mishandelde kinderen dan vroeger ...........niet dus en dat oet me nog het meeste pijn. het enige dat je kunt doen is constant de politie bellen; die geven dat dan door aan - for gods sake - buro jeugdzorg.............mag ik even een teiltje?


groetjes, menneke