Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-11-2008 16:46:27
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

@gerrit altena,


ik ben er nog steeds ondersteboven van. maar ik heb net je verhaal gelezen en ik kan natuurlijk schrijven aan de kinderbescherming. mijn vraag aan jou is: wat heeft de kinderbescherming te maken met het a.m.k.? dat ze betrokken zijn bij jeugdzorg en dat het tussen die twee niet botert; klopt dat?


als het goed is, is de ha al door de assistente ingelicht. maar deze assistente is morgen weer aanwezig (twee assistentes parttime) dus die ga ik nog wel even bellen want ze zou het aan de ha doorgeven. volgende week moet ik weer bij hem langs.


n.b.:ter aanvulling: bij het amk waren ze niet eens geinteresseerd in mijn verhaal toen ik vertelde dat ik de politie al had gebeld en dat die langs waren geweest. ik heb nu gewoon het gevoel dat ze mij voor hun kar hebben gespannen want ik moest tegen de politie zeggen bij een volgende keer dat zij een "ongerustheidsmelding" bij jeugdzorg moesten indienen. ja de politie laat zich dat wel door een particulier zeggen.........