Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 25-11-2008 23:10:30
Computers & Telefonie

Kan dialoog venster van word niet sluiten.

Probeer eens om eerst de bijlage op te slaan en vervolgens het opgeslagen bestand (vanuit mijn documenten bijvoorbeeld) te openen.

het kan ook zijn dat de betreffende documenten gemaakt zijn met een nieuwere versie van word, waardoor het niet meer goed ingelezen kan worden door jouw wat oudere versie. op de website van microsoft zijn updates te downloaden waarmee oudere versies ook nieuwere documenten kunnen openen.

dit kan ook de reden zijn dat je een melding over een dialoogvenster krijgt; het kan zijn dat jouw word vastloopt en een foutmelding laat zien, maar dat om de een of andere reden het venstertje met de melding verborgen blijft.

als uiterste zou je kunnen overwegen om de nieuwste versie van openoffice.org te downloaden en te installeren. met een beetje geluk lukt het openen van de documentjes hiermee wel. en openoffice.org is nog gratis ook, terwijl het zo ongeveer hetzelfde kan als word!