Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-11-2008 15:01:47
Huishouden & Energie

Praxis condensopvangbak

Hoi ik heb een condensdroger gekocht omdat ik van mijn ouders af ging samenwonen en toch een droger wilde.
ik heb ook geen ruimte om een slang naar buiten te leggen.
maar tegenwoordig hebben veel condensdrogers een mooi systeem waardoor je he toch op een afvoer kan aansluiten.
als mijn condensbak van de droger vol is loopt deze een soort van over in een afvoerslang. hierin komt dus de condens en deze stroomt langzaam naar de afvoer.

deze systeems zijn ook te koop maar is anders dan de opvangbak...
hiervoor zul je wss naar een speciaal zaak moeten (ik werk bij praxis en wij hebben hem niet in de winkel misschien de megapraxis)

(ik heb de droger nu ruim 5 maanden en het werkt super. hij wertk als gewone droger en ik hoef niet steeds de bak leeg te maken.)

geen nare luchtjes of vochtige ruimte!!! mijn wasachine en droger staan in mijn cv-hok (drive-in woning) wat een ruimte is van 3 bij 1,5/2 en het is er nooit vochtig!!!!

voor geinteresseerde ik heb he gekocht bij prijstopper in tilburg deze zitdoor nederland sverspreid.

je kunt er afdingen en als je ergens anders dezelfde machine goedkoper ziet: foto van maken en je krijgt hem bij prijstopper onder de actie/verkoopprijs!!! je bent dus altijd goedkoopst klaar.

perfecte service en voor €30 euro leveren ze hem bij je thuis en sluiten hem aan!!!! (oke kosten misschien hoger dan andere winkels maar je krijgt wel topservice!!!!)

groeten ilona