Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-11-2008 02:10:58
Elektronica & TV

Schimmel in koelkast

Dag joskaa,

met deze dagtemperatuur, < 8 graden kun je rustig de kast op een kiernlaten en de stekker eruit. is ook goed voor de portemonnee.
wil je de kast per sé dicht hebben, dan kan zo'n bison vochtvreter ook goede diensten bewijzen. doch dat is weer slechter voor de portemonnee....

is het afsluitrubber van de kastdeur nog wel helemaal intact? een klein lek daarin of de kast om een andere reden niet goed gesloten kan veel vocht in de kast brengen.
uit fruit en groente welke niet in de groentelade wordt geborgen, kan ook veel vocht verdampen....

overigens zie ik zelf nog het meest in de tip van poltol, om het gaatje achter- en onderin de kast open te maken, zodat het vocht weg kan. het loopt dan in een plastic bakje bovenop de warme compressor, waar het weer aan de lucht van de garage afgegeven wordt door verdamping.

welke wijn bewaar je eigenlijk op < 8 graden? champagne?

hardware error man.