Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 29-11-2008 02:20:06
Computers & Telefonie

Downloaden met utorrent

Beste kalender,

het openen van poort 21 in de firewall zal geen effect hebben, want deze poort is gereserveerd voor het ftp-protocol en daarmee werkt utorrent niet.

u beschrijft dat u dit programma gebruikt voor het downloaden van films. echter, zodra u stukjes film binnenhaalt, wordt het door het downloadprogramma ook meteen weer aangeboden, zodat anderen vanaf uw kun computer bepaalde stukjes kunnen binnenhalen.

de eerste actie - het downloaden zelf - is in nederland (nog) niet strafbaar. het beschikbaar stellen van gedownloade films is dat echter wel. en dat doet uw downloadprogramma automatisch.

de regels van deze rubriek verbieden het helpen bij het uitvoeren van illegale zaken. derhalve laat ik het bij deze waarschuwing maar kan ik helaas geen verdere hulp bieden.