Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 06-12-2008 13:51:27
Computers & Telefonie

Ervaringen met dell

Ik heb jarenlang verschillende dell computers gehad, nooit problemen mee gehad. ook in mijn werk hadden we een aantal dells.

dat er geen winkel is waar je fysiek naartoe kunt lijkt wellicht lastig, maar hoeft het niet te zijn. eén telefoontje en ze komen langs of je kunt de apparatuur opsturen ter reparatie. doen de meeste dozenschuivende grootwinkelketens ook, alleen lever je daar eerst zelf de apparatuur af. tsja, is een keuze.

als je prijs stelt op persoonlijk contact met de verkopende partij, als je het prettiger vindt om zelf bij de verkoper binnen te kunnen stappen, dan kun je net zo goed of misschien zelfs beter een andere computer bij een lokale computerboer kopen. het hoeft niet per sé dell te zijn, toch?