Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-12-2008 17:02:49
Voeding & Gezondheid

Epd ( electronisch patienten dossier)

er zitten zoveel nadelen aan, maar het kan wel levens redden.


mensen die in trauma-centra werken hebben veel baat bij dit systeem. ze kunnen nu (mits het slachtoffer zij id bij zich heeft) nakijken in een systeem of de persoon ergens voor allergisch is of medicijnen slikt die in conflict kunnen geraken met medicijnen die in het ziekenhuis gebruitk worden. er worden veel mensen binnen gebracht die geen personen bij zich hadden tijdens de calamiteit en die dan ook nog eens buiten westen zijn. daarvoor is het epd echt perfect.


nadelen....tja wat zijn nadelen,


 


wij zijn (bijna) allemaal ergens verzekerd. de ziektekostenverzekeraar kan ook in jouw gegevens kijken als je daar verzekerd bent. elke medewerker kan in jouw staat kijken. zo ook met andere zaken.


als het epd 10 levens per jaar kan redden is het al een gigantische vooruitgang. en geloof mij, er worden veel meer mensen gered met dit epd.