Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
bubbelen - 09-12-2008 18:14:06
Auto & Vervoer

Kosten garage tbv expertiserapport verhalen?

zoals ik al aangaf stat er achter het aantal uren een - (min). bovendien staat het zinnetje onder het totaal van de reparatiekosten.


ik heb ook apart een factuur voor die 100 euro.


dat de garage geld wil zien voor de tijd die zij er in hebben moeten stoppen snap ik, ik snap alleen niet waarom ik die zou moeten betalen. ik snap dat ik die 100 euro niet hoef te betalen als ik mijn auto daar laat repareren, dan opeens "zit het erbij in". maar als ik mijn auto niet daar laat repareren maar ergens anders moet ik toch echt het schadebedrag gaan betalen dat ik nu heb uitgekeerd gekregen, bij een andere garage en dan krijg ik dus die 100 euro niet terug van de garage waar de expertise is uitgevoerd. kortom dan kost het mij 100 euro.


mijn vraag is dan ook nog steeds, zoals ook reeds eerder bij een andere vraagsteller, hoe krijg ik deze 100 euro vergoed als ik geen reparatie laat uitvoeren of het bij een andere garage laat doen. het blijft tenslotte raar dat ik de rekening van een garage moet betalen voor een schade die niet door mij veroorzaakt is.


nog ten overvloede, zelf als ik mijn auto niet laat repararen, is de waarde van de auto dus verminderd met het schadebedrag dat ik nu krijg uitgekeerd, niet het schadebedrag - 100 euro! mijn auto is dus minder waard en ik krijg dat niet volledig gecompenseerd.