Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 10-12-2008 19:18:06
Geldzaken & Recht

Verzendkosten webwinkel

Dag witte,

even nadenken. buiten wat stacey opmerkte: verzendkosten is natuurlijk meer dan alleen postzegels. vergelijk het eens met een gewone winkel waar je het zelf ophaalt en cash betaalt.

de bubbeltjes enveloppe is duurder dan een papieren zakje. etiket printen/adresseren. er moet een factuur bij. tijd. ook ter post brengen.

met track en trace kan de verzender bij verlies van het pakje een vergoeding per kilo krijgen en niet naar de waarde. dat schiet niet op bij een chipkaartje van een paar gram.

daarom kan ik me voorstellen dat de verzender het risico in calculeert en bij iedere verzending van een briefpakje een knaak in een potje stopt en zo zijn eigen verzekering creƫert.

want dat er bij verzending als briefpakje wel eens wat mis gaat heb ik al een paar keer meegemaakt. waaronder een zending met een waarde van 220,- die "nooit aangekomen is". vroeger, toen er nog niet zoveel tijdelijke krachten bij de post werkten, kon je er beter van op aan dat een briefpakje aankwam.

in ieder geval vind ik 6,20 niet teveel.

hardware error man.