Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-12-2008 19:53:52
Huishouden & Energie

Nuon feenstra cv ketel service abonnement

hoi,


feenstra ;-(    k**bedrijf heeft mij ook ooit in de kou laten zitten ......


de woningbouw heeft gelukkig het contract met ze opgezegd na overdosis klachten ;-)  


klagen bij nuon dat ze het bedrijf dat ze gecontracteerd hebben een schop onder de kont geven en indien dat niet gebeurd je je contract op gaat zeggen omdat ze ernstig in gebrekke zijn/blijven.


feitelijk heb je (enkel) te maken met nuon, daar heb je een contract mee en die moet zorgen dat er aan contract voldaan wordt, als feenstra dat niet kan moeten ze maar een ander bedrijf in de arm nemen.........


stuur ze (nuon)  een aangetekend schrijven/ingebrekkestelling en geef ze (korte) termijn om deze slepende ellende alsnog met spoed op te lossen en geef een datum per wanneer het opgelost moet zijn en indien dit dan niet het geval is dat je het contract als beeindigd beschouwd.


succes,