Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-12-2004 19:32:32
Voeding & Gezondheid

Hypo

@ pml, werkt niet jij hebt vast een paar domme honden die leer je niks meer, voordat ik commentaar krijg die van mij is ook al niet zo slim een beetje te eigenzinnig...;-)

er zijn wel honden die wat aanvoelen maar geen hypo, wel epilepsie,

hulphonden voor mensen met epilepsie, dit is erg speciaal. het zijn honden die opgeleid zijn als adl hond. er zijn honden die van nature een epilepsie aanval voelen aankomen, hierdoor kunnen zij de persoon waarschuwen zodat deze zichzelf in veiligheid kan brengen. dit is bijna niet aan te leren als de hond het niet zelf voelt. het is voor de persoon zeker in het begin moeilijk om vertrouwen in de hond te krijgen, na verloop van tijd groeit dit en weet men dat als de hond waarschuwt er een aanval komt.


er wordt de hond ook geleerd de persoon bij te staan en om tijdens een aanval iemand te alarmeren of de alarmknop te bedienen

groet tuinfreak