Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-01-2009 16:08:04
Computers & Telefonie

Acer elende

Upc? doen die nu ook fysiek transport? zal wel ups zijn dan.

enfin, ups(?) heeft nu dus geld overgemaakt aan acer omdat zij het apparaat hebben laten verdampen. dan heb jij dus een schadeclaim jegens acer. nou heeft acer een bijzonder matige reputatie waar het service betreft, dus hoe lang dit grapje kan gaan duren is niet te zeggen.

lastige situatie, ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken. als je echt geen cent kunt missen voor zoiets, heb je dan misschien recht op (bijzondere) bijstand? of kun je misschien ergens wat lenen totdat je dat geld krijgt? wat acer trouwens gaat doen om je schade te vergoeden is onbekend. zouden ze geld geven? een vervangende laptop? je hebt er tenslotte al veel ellende aan beleeft dus een heel groot gebaar van acer lijkt me echt wel op z'n plaats (ik geloof er alleen niet in).

een ding hoop ik dat je nu begrijpt: acer is alléén in aanschaf goedkoper, voor de rest letterlijk en figuurlijk minder waard(ig) en duur.