Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 05-01-2009 00:08:17
Computers & Telefonie

Compter update

Bovenstaande lezende vermoed ik dat er weinig effectieve snelheidswinst meer te behalen valt door "iets bij te kopen". je kunt opwaarderen naar bijvoorbeeld 3gb geheugen - of als je vista draait wellicht 4gb - maar of dat heel veel effect zal hebben...
het bovenstaande relaas lezend vermoed ik dat het systeem langzamerhand een beetje "volloopt", wat op de een of andere manier vaak gebeurt met systemen die langere tijd hebben gedraaid, allerlei hulpprogramma's ten spijt.
meestal helpt het om in zulke gevallen windows opnieuw "schoon" te installeren, dat betekent wel dat je c-schijf dan leeg moet. zorg van tevoren dat alle drivers voorhanden zijn. maak backups van de documenten en overige data die je wilt behouden (denk ook aan e-mailadressen en mailtjes; deze kun je meestal exporteren en na herinstallatie dan opnieuw importeren).