Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-12-2004 16:15:31
Voeding & Gezondheid

Hypo

hoi bluebell,


zeker weten dat dieren je kunnen waarschuwen voor een hypo.
ik weet van een vriendin dat zij nogal eens op de wc een hypo kreeg en daar dan een aantal uur kon liggen "slapen", na een aantal keer dat dat is gebeurt, komt de kat nu inmiddels zijn baasje wakker maken, door over haar heen te gaan lopen, als ze op plaatsen ligt te "slapen" waar dat niet normaal is.hij voelt dus blijkbaar aan dat er iets niet goed is en dat er actie nodig is.
 en zo kan ik nog wel even door gaan, maar het komt er inderdaad op neer dat dieren (in ieder geval poesen en honden) zeker wel kunnen merken dat er iets fout is, hoe het kan durf ik niet te zeggen, het kan zijn dat ze situaties vroeg herkennen, dus een aangeleerd iets is, maar er komt zeker ook een speciale band bij kijken tussen huisdier en "baasje".
en natuurlijk moet je het ook als baasje wel herkennen bij je huisdier dat hij of zij je iets wil vertellen


groeten mike
blijkbaar is die bij pml niet aanwezig :-)