Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 08-01-2009 01:49:21
Huishouden & Energie

Niet warm worden van de radiatoren

@ rilinden,

jammer dat je niet reageert op alle suggesties om verbetering in je situatie te brengen. wij zijn minstens zo benieuwd als jij, want daar leren we ook van.

het kan nog zijn, zoals ronny opmerkt, dat de hoofdradiator zo weinig weerstand aan het water biedt bij volledig open radiatorkraan, dat het praktisch als een kortsluiting te zien is in het circuit.

draai de hoofdradiator eens zover dicht dat de radiator nog net goed warm wordt bij de retourleiding onderaan. dat veroorzaakt zoveel weerstand voor het water dat dit mede en makkelijker andere wegen gaat kiezen. kijken of de design radiatoren dan wel goed warm worden.

verder worden design radiatoren en niet alleen die, aangesloten middels een radiatorkraan en een z.g.n. voetventiel. daar zit een dichte dop op welke je er af kunt schroeven. eronder zit een kraan die met een schroevendraaier te bedienen is. (spleet) daarmee kun je het voetventiel open en en dicht draaien. kijk of ze open is. zo niet, draai dit voetventiel dan zover open dat de radiator bij het voetventiel
nog net goed warm wordt. niet verder!

h.