Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-01-2009 17:27:28
Voeding & Gezondheid

Waarschuwing neckermann.com

zijn er werkelijk (.....) nog mensen die alles maar geloven, wat er aan de telefoon gezegd wordt?


zijn er werkelijk nog mensen die bepaalde (privé) gegevens aan wild vreemden geven?


hoe weet u, wie u aan de lijn heeft? stel ik bel en zeg dat ik van neckermann ben (of welk bedrijf dan ook)...... dan krijg ik dus alle gegevens van u? u moet eens weten wat 'iemand' met uw gegevens allemaal kan doen.........


onvoorstelbaar hoe mensen omgaan met privé-gegevens. en later klagen als het fout loopt.


u moet dit niet zien, als een aanval op uw persoon, maar een achterdochtige benadering richting iedere onbekende (....) aan de telefoon zou toch wat gezonder zijn (voor uw portemonnee). en ja, ik lees dat u vaker mee doet aan dergelijke 'acties'.
helaas (......) is een van de pijlers van deze site, de onbezorgdheid, goedgelovigheid van menig persoon.


mijn tip is: doe geen zaken via de telefoon..... of vraag hun telefoonnummer, (uiteraard) de naam van het bedrijf en de volledige naam van degene die u belt. dan heeft u gegevens die u zelf kunt opzoeken via google e.d. indien deze persoon hier aan niet wenst mee te werken, zou u al genoeg moeten weten en gelijk moeten 'afkappen'.


voor dit soort zaken kan nooit genoeg gewaarschuwd worden.


daarnaast is het nog maar de vraag of neckermann zelf hiervan afweet. zij besteden dergelijke opdrachten uit aan callcentra e.d. dus toch even klagen over deze werkwijze bij neckermann zou (!!) kunnen helpen.


gr. hutch