Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-01-2009 23:03:16
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

@consumentan,


ik woon in de regio haaglanden en hier is een kleine poos geleden een meldpunt opgezet. verder heb ik van een pvda-raadslid hier ter plaatse een link doorgekregen m.b.t. het huiselijk geweld; dit zal wel dezelfde zijn als die van jou denk ik.


uiteindelijk is het de politie die het werk moet doen, maar daarheen bellen mag ik alleen als ik iets extreems hoor. met mijn buurvrouw heb ik ook over de situatie gesproken; zij vindt - net als ik - dat die moeder ook een verantwoordelijkheid heeft t..a.v. haar kind. maar het zijn beiden mensen die in het weekend - als het kind er niet is - lekker gaan stappen en drinken (moet blijkbaar maar allemaal kunnen; ja ik word oud: 56). het is de stiefvader die het doet; hij weet dat ik hem in de gaten houd. laatst had hij het meiske weer zo aan het huilen gemaakt (het kind wordt groter en produceert dus ook meer geluid) dat hij - om het gehuil van het kind te dempen - gewoon keihard de muziek heeft aangezet.........dus hij weet dondersgoed dat hij fout zit. maar bellen van de politie mag ik dan niet; er moet eerst een arm uitgerukt worden of zo voor dat ik kan bellen.......triest!!!! een geluk is dat het de laaatste tijd hier beneden weer rustig is.