Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-01-2009 16:44:34
Auto & Vervoer

Schade aan leenauto

neen, u heeft helaas ongelijk. u bent aansprakelijk voor de schade en omdat u "slechts" wa verzekerd bent kunt u daarvoor uw eigen verzekering ook niet aanspreken. zou u all risk verzekerd zijn, dan zou dat wel kunnen. u dient daarbij dan wel aan te tonen dat uw eigen auto voor onderhoud of reparatie bij de garage was en u een andere auto ter leen had.


zo het ongeval had plaats gevonden met uw eigen auto zou de schade aan uw auto ook voor uw rekening zijn geweest. als er ook sprake is van schade bij de tegenpartiuj, dan staat u maar één ding te doen, melden aan uw verzekeraar met een bewijsstuk dat uw auto voor onderhoud of reparatie was en u beschikte over een leenauto!