Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2009 13:15:12
Voeding & Gezondheid

Meer ervaringen met nha schriftlijke opleidingen?

ook ik heb vervelende ervaring met een docent van de nha. de lesstof van bedrijfsorientatie roept hier en daar vragen op. zodra ik deze vragen stel krijg ik de opmerking dat het lesmatriaal uitstekend is ( maar waarom zit ik dan met vragen!?) of dat mijn vraag geen examenmatriaal is dus geen antwoord behoeft. ook vindt mijn docent t niet nodig uit te leggen waarom iets fout is. ik heb nu twee keer vriendelijk gevraagd of hij mij wil niet van die vreselijke sumiere antwoorden wil geven maar het enige antwoord dat ik krijg is dat ik zelf maar inhoudelijker te werk moet gaan. maar als ik alles in mijn uppie had willen doen had ik toch zeker niet gekozen voor een opleiding met persoonlijke leraar!!!


vind dit dan ook ronduit waardeloos!! dit is ronduit een leraar die je niets wil leren maar snel ( want dat is ie dan weer wel) de boel nakijkt en zijn geld int. bah had ik idd met een antwoordenboek ook zelf gekund maar daar voor heb ik niet (nogmaals ) niet gekozen!!


ik hoop dan ook dat deze man snel de bons krijgt van het nha