Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 19-01-2009 19:41:19
Auto & Vervoer

Schade aan leenauto

Hoi travour,
heeft u de garage wel laten tekenen voor het in ontvangst nemen van uw auto dan? stel dat die nu van de brug af valt, of de motor wordt vernield, en zei zeggen ja we weten niet wat de auto hier doet, wij hebben niets getekend.
ach er kan zelfs een kruissleutel op uw motorkap vallen, toch al snel een flink schadebedrag. zij hebben ook dan geen krabbel gezet en toch gaat u er dan van uit dat zij de schade in zo'n geval netjes oplossen, nu is het helaas voor u andersom. ze geven in goed vertrouwen een auto mee, u accepteert deze, u neemt dan ook het risico.

als je een heer bent of dame dan regel je die schade netjes, dat gezeur om juridisch er onderuit te komen. jij rijdt schade dus moet je ook betalen.de garage geeft als service een leenauto, dat is netjes, en eigen schade valt niet onder een wa te claimen.

ik raak een beetje teleurgesteld in mensen die bijna amerikaanse praktijken willen krijgen in nederland. het stond niet in het boekje, ik heb er niet voor getekend, ik wist het niet, mijn buurman had dat niet. en zelf wel willen claimen maar als ze aan de beurt zijn rennen om een uitweg te vinden.
beste travour het is niet persoonlijk maar ik word hier zo moe van.