Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2009 13:26:41
Voeding & Gezondheid

Rookworst

Ik las net dat je (o.a.) hema rookworsten thuis niet zo lekker krijgt als bij de hema zelf. wat doen we fout? de meeste mensen brengen een pan water aan de kook en laten dan de worst er c.a. 10 minuten in garen. dit is echter te heet! gebruik een oventhermometer en warm het water op tot 60 graden en probeer dit op 60 te houden met b.v. de sudderbrander. 10 minuten is wat kort, experimenteer daar mee, ik kwam op 15 minuten. door deze lagere temperatuur is de worst lekker mals en sappig i.p.v. hard en droog met 100 graden.