Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonkuijler
tonkuijler - 22-01-2009 02:01:36
Auto & Vervoer

Schade aan leenauto

beste travour,


hier zat ik op te wachten (yoka hardstikke bedankt) op een melding van een client van een schade en/of garagebedrijf die een leenauto (of hoe je dat dan ook wil noemen) heel erg kort zou rijden (stuk dus). redelijk wat jaren ben ik in het verleden bedrijfsleider geweest van een schade keten in de  omgeving van amsterdam, het is bijna onmogelijk te noemen om tegen een client te zeggen "hier heeft u de sleutels en daar staat de auto" je gaat met een client naar de auto je laat zien waar de handels en schakelaars zitten, de client neem je mee naar binnen, je maakt een kopie van het kenteken bewijs van het aangeboden voertuig en van het rijbewijs van degene die er in jouw auto gaat rijden, je vult een huur en/of leen overeenkomst in met vermelding van de datum en tijd en kilometerstand (zodat je weet wie je de bekeuringen moet sturen die er tijdens de huur en/of leentijd op vallen) en er wordt een vermelding gemaakt van de hoogte van het er per schade geval.


als yoka gaat bellen met het bedrijf zal ze te horen krijgen wat het er is, zoniet krijgt ze te horen yoka we zijn er niet blij mee maar we lossen het wel op en we zien je een volgende weer terug.


en daarom vroeg ik je in het 1e bericht, heb je een foto en/of schaderapport van de schade, mijn vermoeden is dat jouw garage het heerlijk vind dat hun clienten schade aan hun auto`s rijden. en waarom schrijf ik dit, als jij je knip trekt hebben zij hem weer goed verdiend.


ik heb niet beoogd naar de rechter te stappen zoals velen op het forum wel zouden doen, als je er niet uit komt ga naar de bovag.


yoka nogmaals bedankt, en travour ik reageer niet meer het is mooi geweest laat hier nog wel even weten hoe het afloopt.