Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

elenay
elenay - 23-01-2009 13:42:56
Computers & Telefonie

Computer steeds trager

waarom verborgen bestanden en mappen weergeven?
sommige bestanden worden verborgen in windows. het doel hiervan is, dat de gebruiker ze niet ziet, en ze daardoor niet (per ongeluk) kan wijzigen of verwijderen. nu is het zo dat sommige spyware en/of virussen ook verborgen zijn. het kan dus nodig zijn, om alle verborgen bestanden weer te geven, zodat deze bestanden gevonden en verwijderd kunnen worden.

het gevaar van verborgen bestanden en mappen weergeven
op het moment dat je álle bestanden weergeeft (in windows me / 2000 / xp / 2003 ook de systeembestanden) lijken op je pc opeens meer bestanden te staan. hier zitten ook belangrijke systeembestanden tussen, die nodig zijn voor een goede werking van je pc. je doet er daarom ook goed aan, om de bestanden weer te verbergen als je geen gebruik meer hoeft te maken van deze mogelijkheid. op die manier kun je nooit per ongeluk bestanden weggooien, die belangrijk zijn voor een goede werking.