Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 23-01-2009 13:59:06
Computers & Telefonie

Computer steeds trager

een snellere computer is zeker wel nodig ja.


men vergeet namelijk wel eens dat computers van 6 jaar geleden heel goed geschikt was voor de software van 6 jaar geleden maar echter is er heel veel veranderd in de tijd.


niet alleen computers kunnen veel meer maar ook software heeft gewoon meer kracht nodig en uw computer roept al "daar heb ik de kracht niet meer voor" :)


hoe het komt dat uw computer traag is geworden zit hem ook in het feit dat windows sterk beveiligd is geworden en zeker win-xp met service pack 3 vertraaaaaagt de computer heel erg.


ook flash en java die nodig zijn voor internet vergen steeds meer geheugen en snelheid van een computer.


wat het opnieuw instaleren van windows betreft, ja het zal tijdelijk snelheid winst geven maar op denduur is het weer terug naar af.


nu hoeft uw nieuwe computer niet meteen een snelheids monster te worden, een computer met een amd dual prosessor van 4 ghz en zo 2 gig aan geheugen is voldoende en daar er op de (iets) dudere moederboarden al een videokaart zit zal de prijs wel mee vallen.


laat u echter niet verleiden tot een goedkope kant en klare computer de moederborden en cpu (prosessor) zijn in somige gevallen troep.


koop liever een van een bekende d merk dan die van "ik donder er wel iets in webwinkel" dan maar liever die van c**puterland of vergelijkbare landelijke winkel ketens.


mocht u windowx xp in bezit hebben dan hoeft u die ook niet te laten instaleren dat scheeld zo €100.- tot €150.-  en windows 7 is in aantocht die is velemalen beter dan vista