Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-01-2009 16:56:28
Computers & Telefonie

Postvak in

Mag ik in dit geval toch iets specifieker reageren, of samenvatten als dat beter klinkt.

veel providers bieden de mogelijkheid om extra emailadressen aan te maken.
er zijn 2 mogelijkheden: je maakt pop3 emailadressen aan waarvoor je in je eigen mailprogramma ook aparte accounts moet aanmaken. gebruikers kunnen dan hun eigen email ook op andere locaties ophalen.
als je maar 1 pop-box hebt (wat tegenwoordig niet echt gebruikelijk meer is) moet je aliassen kunnen definieren. mail voor de alias lift mee met de popbox. gebruikers kunnen hun eigen email niet elders ophalen. er hoeven ook geen axtra accounts gedefinieerd te worden.
gebaseerd op outlook express:
maak berichtregels voor "als de rubriek aan bepaalde personen bevat" en laat het bericht dan verplaatsen naar de bijbehorende map.

wil je weten wat er in de header(kop) van de emailtjes in "to:" staat kijk dan in de eigenschappen van het bericht. dat adres moet gebruikt worden in de berichtregel.