Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 26-01-2009 13:19:08
Computers & Telefonie

Bij verhogen abb. termijn abb. opnieuw ?

als een contrakt hebt met een provider dan diend deze duidelijk aan te geven dat uw contrakt wordt verlengt.


hier bij moet wel worden vermeld met welke termijn dit gebeurt staat dit er niet bij dan mag u er van uitgaan dat dit wordt verlengt met een jaar.


nu kan het zijn dat dit wel wordt vermeld dan zit u in principe er aan vast.


echter kan het zijn dat uw provider iets veranderd aan de algemene voorwaarden en dan kan u hier bezwaar tegen maken en zelfs uw contrakt kostenloos opzeggen!.


het is namelijk zo dat als de voorwaarden veranderen ook uw contrakt wordt "open gebroken" uw bent immers uw abbonement aan gegaan op het moment dat u ook eens was met deze voorwaarden en dat is dan niet meer van toepassing.


ook al zouden de voorwaarden voor u gustiger uitpakken zelfs dan is er sprake van verandering en is ontbinding van het contrakt mogelijk.