Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abpie11 - 30-01-2009 13:39:16
Computers & Telefonie

Van video naar dvd/hdd?

Ik heb een antwoord voor u maar ja het blijft een zeer moeilijke zaak en eventueel door de vakman laten doen is erg duur.
wel als u zelf het een en ander kunt dan het volgende:
software om goed beeld en geluid over te brengen is gratis te verkrijgen via avs4you zoek dat maar via google dan komt u er wel.
het overzetten kan met en ik zag er laatst een in de aanbieding maar goed met de zolid dvd maker van de aldi die ongeveer 17 of zo ik hem zag voor 10 euro nieuw kunt u zonder problemen uw video beelden overzetten, en singcroon maken met een progamma van avs.
u heeft dan een redelijk beeld en geluid kwaliteit waar u mee voor de dag kunt komen, digitaal op uw p.c  het probleem wat u heeft is analoog digitaal maken en dat lukt niet zo erg, of hele dure kaarten kopen voor uw p.c maar dit is een redelijke oplossing en niet duur.
groet ab.