Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 30-01-2009 15:44:16
Voeding & Gezondheid

Kind van 6 jaar apart verzekeren ???

ik ben het met concorde eens. mijn eerste meisje overleed 43 jaar geleden en toen ik de service van monuta destijds zag, vond ik dat top. ik heb me als jonge vent ook direct verzekerd, uiteraard een natura-polis. dan ben je vanaf de eerste maand ook echt verzekerd tot de hoogte die je tevoren hebt bepaald. wel later indexering laten aanbrengen i.v.m. stijgende uitvaartkosten.


1paul: "beter elke maand wat zelf sparen" met de conclusie dat je, als het bedrag niet is volgestort, dit risico dan alsnog moet afdekken. ja, dat is nu juist de clou. dit betekent dat je nog voor dat restbedrag contact moet gaan betalen, dit is gewoon niet verzekerd.


dus blijft over: na de geboorte van een kind direct meeverzekeren tot 18 jaar. dan het kind naar een eigen verzekeringspolis laten overgaan en dat kind heeft dan een klein bedrag maandelijks te betalen als het op eigen benen gaat staan, zelf gaat verdienen of iets dergelijks.