Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-02-2009 21:34:25
Voeding & Gezondheid

Bedrijf

Ten eerste mogen wij vaststellen dat multivitamines en voedingssupplementen bij een gewone gevarieerde voeding absoluut niet nodig is.
sterker nog! het gebruik van die preparaten kunnen zelfs gevaarlijk zijn voor de gezondheid en/of gezondheidsproblemen geven.
immers, meestal is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden door orthomoleculaire "artsen" (lees alternatieve vaak niet medisch goedgeschoolde "artsen") veel hoger aangegeven dan wordt aangegeven door de officiële medische wetenschap.

daarnaast merk ik regelmatig dat er een zogenaamde vraag komt waarop verder in de antwoorden ook de reclame komt van een bedrijf,in dit geval promo fabulus.(een grappig gekozen naam omdat ik hier het woordje fabel in herken.
gratis? ik geloof er geen woord van afhandeling en verzendkosten zou best weleens anders kunnen uitvallen dan men zou denken.
een postverzending die hoger wordt opgeschroefd dan  de werkelijke kosten van verzending en dan die afhandelingskosten die best weleens gelijk zou kunnen zijn dan de verkoopwaarde van die middelen.

nergens worden die kosten ook maar genoemd, wel veel ronkende reclameteksten.
bovendien kan met een pillenpers tot op de pil nauwkeurig afstellen op dezelfde wijze zoals een professionele kopiëermachine dit kan.

fabulus kan dus naar mijn mening naar het land der fabelen verwezen worden.

de vrije vogel